Автовод

Ще більший та потужніший: чим здивує оновлений пікап Mitsubishi L200?

09.08.2023 р. в 10:52 | «AvtoVod»

Нещодавно у Таїланді відбулась презентація шостого покоління легендарного пікапа L200. Він збудований на новій рамі, має сучасніший салон та потужніший двигун.

Старт продажів запланований на кінець поточного року. Про появу оновленого автомобіля на українському ринку поки немає інформації. Але ви неодмінно його чекатимете, коли дізнаєтесь, на що він здатен.

Брутальний та впевнений екстер'єр

Оновлений пікап побудували на сучасній рамній платформі, що на 40% жорсткіша та міцніша за попередню. Її також використовують для створення нового Nissan Navara. Японський пікап збільшився у розмірах, отримавши вантажний кузов, довжиною 82 см. Він буде доступним у двох варіантах: трьох- та п'яти-дверний.

L200 нового покоління кардинально змінив дизайн екстер'єру. Впевнений погляд світлодіодних "двоповерхових" фар доповнює брутальна радіаторна решітка. Масивні колеса візуально виділені високими колісними арками. Зверніть увагу на чорні елементи екстер'єру: дзеркала, дверні ручки, рейлінги на даху та обрамлення колісних арок. Контрастне оздоблення має стильний вигляд на фоні будь-якого кольору кузова.

Салон: комфортний та технологічний

Давні шанувальники японського автовиробника помітили, наскільки сучасними та зручними стають салони їх автомобілів. Оновлений L200 не став виключенням, його салон оздоблений якіснішими матеріалами, а набір базового оснащення більше не можна назвати аскетичним. Що отримають користувачі:

Оновлений пікап оснащений цілим набором активних та пасивних систем безпеки, що допомагають водієві втримати контроль у складних ситуаціях. Це система активного гальмування, яка знижує ризики зіткнень, контроль руху у заданій полосі, помічник при старті вгору та ще десяток електронних асистентів. Керуючи таким автомобілем, водій почувається впевненим у будь-якій ситуації.

Нова лінійка двигунів

Для нового покоління Mitsubishi L200 підготували надійний турбодизель, об'ємом 2,4 літра у трьох варіантах потужності:

Всі три версії оснащуватимуть механічною або автоматичною 6-ступеневою трансмісією. Клієнтам також запропонують вибір із двох систем повного приводу, одна із яких матиме понижуючу передачу та більший вибір режимів керування.

Спершу нові L200 з'являться на ринку Таїланду та інших країн Південно-Східної Азії. Про старт продажів у Європі поки не йдеться. Слідкуйте за інформацією на сайті офіційного імпортера Mitsubishi Motors в Україні (https://mitsubishi-motors.com.ua/), щоб першими дізнатись про старт продажів нового пікапу та записатись на тест-драйв.

Автоновини

11:49Стало відомо дату відкриття Подільсько-Воскресенського мосту в Києві
14:53Швидкісні ліміти на окремих вулицях: в Києві до 80 км/год, в Дніпрі - до 70
19:41Диагностика и ремонт двигателя в Турбо Дизель Сервис
14:25Найти подержанное авто: секреты выбора доступных вариантов
11:31Найти авто для приобретения: лучшие ресурсы и полезные фишки.
17:46Master Care Shop - магазин автокосметики та автохімії, високоякісні продукти для догляду за автомобілем
01:22Нова Hyundai Sonata програла битву кросоверам
17:50Як швидко і вигідно продати автомобіль в Житомирі
16:46Когда делать диагностику ходовой и зачем она нужна?
15:36Автовыкуп в городе Украинка
Всы автоновини

Цікаві автостатті

Особенности выбора и ухода за шинами и дисками
Автовыкуп: почему это выгодно, что нужно знать
Усовершенствовать Ланос: аксессуары и комплектующие
Терміновий викуп автомобілів у Києві: швидке та зручне рішення для власників
Всі статті