Автовод

ДТП на Житомирщине: ГАЗель протаранила вылетевшую Audi - погибли трое. видео

12.02.2016 р. в 07:20 | avtopoligon

Трагічна дорожньо-транспортна пригода сталася 11 лютого у Лугинському районі Житомирської області за участі легкового авто і «Газелі». Усі обставини встановлюються у рамках розпочатого кримінального провадження. Поліція звертається до водіїв із закликом зважати на дорожні умови й суворо дотримуватися заходів безпеки.

Близько 10 години до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду із потерпілими на 167 км автодороги Київ – Ковель, поблизу с. Літки Лугинського району. На місці події працювала слідчо-оперативна група.

Попередньо з’ясовано, що водій автомобіля «Ауді», 49-річний житель Олевського району, рухаючись у напрямку м. Коростеня, не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з «Газеллю» під керуванням 57-річного коростенця.

Внаслідок ДТП загинули керманич «Ауді» та його 20-річний син-пасажир, а також водій «Газелі». Ще один 19-річний пасажир «Газелі» з тілесними ушкодженнями госпіталізований до лікарні.

За попередніми версіями, до фатальної ДТП могли призвести окремі чинники, такі як неврахування водієм легковика складних дорожніх умов, недотримання безпечної швидкості руху та неналежний стан шин коліс автомобіля (передні – літні, задні – стерті).

Остаточно усі причини та обставини будуть встановлені у ході досудового розслідування, розпочатого за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліцейські звертаються до водіїв транспортних засобів: під час поїздок неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху, не перевищуйте безпечну швидкість, користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь дистанції та правил паркування. З особливою обережністю рухайтеся по мостам та естакадам. Відмовтеся від ризикованих маневрувань. В умовах недостатньої видимості рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

За різкого погіршення погоди, по можливості, утримайтеся від поїздок на власному транспорті, особливо на далекі відстані. Якщо ж все ж таки виїхати вкрай необхідно, будьте особливо уважними та обережними за кермом.

Відділ комунікації ГУНП в Житомирській області

==================================

Лугини: рятувальники деблокували потерпілого та тіла 3-х загиблих осіб в ДТП (ФОТО)

11 лютого о 09:36 до Служби порятунку «101» смт Лугини надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на 169 км автомагістралі Київ-Ковель. На місце події виїхали рятувальники 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

З’ясувалось, що автомобіль марки «Ауді», не впоравшись із керуванням, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автомобілем марки «Газель», що рухався по своїй смузі. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій і пасажир легковика, а також водій мікроавтобуса загинули. Пасажир, який їхав у «Газелі», вижив.

Для того, щоб розпочати аварійно-рятувальні роботи, насамперед фахівці ДСНС спільно з водіями автівок, що проїжджали повз, розтягли понівечені автомобілі.

Аби вивільнити травмованого пасажира мікроавтобуса, рятувальникам довелось спочатку розвантажити автомобіль. Далі за допомогою гідравлічних ножиців вони вирізали задню стінку, завдяки чому змогли дістатися потерпілого. Чоловіка було передано медикам швидкої допомоги.

Також за допомогою гідравлічного інструменту рятувальники вивільнили з обох автівок тіла 3-х загиблих. Усі обставини події наразі з’ясовуються.

Автоновини

11:49Стало відомо дату відкриття Подільсько-Воскресенського мосту в Києві
14:53Швидкісні ліміти на окремих вулицях: в Києві до 80 км/год, в Дніпрі - до 70
19:41Диагностика и ремонт двигателя в Турбо Дизель Сервис
14:25Найти подержанное авто: секреты выбора доступных вариантов
11:31Найти авто для приобретения: лучшие ресурсы и полезные фишки.
17:46Master Care Shop - магазин автокосметики та автохімії, високоякісні продукти для догляду за автомобілем
01:22Нова Hyundai Sonata програла битву кросоверам
17:50Як швидко і вигідно продати автомобіль в Житомирі
16:46Когда делать диагностику ходовой и зачем она нужна?
15:36Автовыкуп в городе Украинка
Всы автоновини

Цікаві автостатті

Особенности выбора и ухода за шинами и дисками
Автовыкуп: почему это выгодно, что нужно знать
Усовершенствовать Ланос: аксессуары и комплектующие
Терміновий викуп автомобілів у Києві: швидке та зручне рішення для власників
Всі статті