Автовод

Інструменти для автосервісу

25.08.2020 р. в 14:14 | «AvtoVod»

Професійний ремонт автомобілів вимагає від спеціалістів використання ручного, електричного чи пневматичного інструменту. Автосервіс – це вузькоспеціалізована механічна майстерня, тому багато складних операцій неможливо виконати без допомоги спеціального приладдя. Інструмент забезпечує високу точність проведення робіт і продуктивність праці. Він має бути надійним, безпечним і витримувати значне навантаження. Гідним варіантом для придбання є набори електроінструментів. Купівля комплекту є фінансово більш вигідною, ніж покупка інструменту по одиниці. Крім того, ви додатково отримуєте аксесуари, зручний кейс та офіційну гарантію від виробника.

Шурупокрут

Шурупокрут допоможе встановлювати чи викручувати шурупи, саморізи та інші види кріплень. Акумуляторні моделі дають підвищену мобільність і доступ до незручних місць. Також за їхньою допомогою можна виконувати свердлення отворів в листовому металі й пластику. Зазвичай інструмент має функцію реверсу, підсвітку робочої зони, регулювання швидкості й крутного моменту. Для автосервісів будуть актуальні моделі, які працюють від стисненого повітря.

Гайковерт

Гайковерти є незамінним інструментом в автомайстернях. Вони дозволяють швидко та без фізичних зусиль демонтувати та встановлювати болти, гвинти та кріплення різних діаметрів. На СТО часто використовують пневматичні моделі, які є безпечними, надійними та простими у використанні. Ударні гайковерти дозволяють демонтувати навіть міцно затягнуті й заіржавілі кріплення.

Кутова шліфмашина

Болгарки використовуються для різання листового чи сортового металу та шліфування поверхонь. Спеціальні зачисні диски дозволяють ефективно знімати стару фарбу з кузова автомобіля. Також за допомогою шліфмашин виконують зачищення зварних швів. Для проведення фінішних операцій використовують болгарки з полірувальними насадками.

Електроножиці по металу

Ножиці дозволяють робити акуратний прямий чи фігурний різ у листовому металі. За їхньою допомогою можна швидко й точно різати метал товщиною до 5 мм. За їх допомогою можна обережно та без ушкоджень розрізати тонкий метал товщиною від 0,5 мм.

Будівельний фен

Фени призначені для нагнітання холодного або нагрітого повітря. Від звичайного фена будівельний відрізняється тим, що може нагрівати повітря до + 650˚С і більше. Їх використовують для нагрівання металевих конструкцій, сушіння поверхонь, зняття шарів фарб та лаків, паяння металів. Пристрої мають можливість регулювання температури й швидкості потоку, захист від перегрівання, фільтрацію повітря.

Знімачі

Для знімання підшипників, стопорних кілець, опор, шківів і блоків спеціалісти застосовують спеціальні знімачі. Вони можуть бути механічними або гідравлічними. Сепараторні та внутрішні знімачі дозволяють без пошкоджень знімати підшипники та інші збірні елементи.

Шприци для змащення

Для нанесення мастил та змащень у важкодоступні місця виробляються спеціальні ручні й пневматичні шприци. За їхньою допомогою доставляють рідке чи густе змащення до недоступних частин механізмів.

Автоновини

11:49Стало відомо дату відкриття Подільсько-Воскресенського мосту в Києві
14:53Швидкісні ліміти на окремих вулицях: в Києві до 80 км/год, в Дніпрі - до 70
19:41Диагностика и ремонт двигателя в Турбо Дизель Сервис
14:25Найти подержанное авто: секреты выбора доступных вариантов
11:31Найти авто для приобретения: лучшие ресурсы и полезные фишки.
17:46Master Care Shop - магазин автокосметики та автохімії, високоякісні продукти для догляду за автомобілем
01:22Нова Hyundai Sonata програла битву кросоверам
17:50Як швидко і вигідно продати автомобіль в Житомирі
16:46Когда делать диагностику ходовой и зачем она нужна?
15:36Автовыкуп в городе Украинка
Всы автоновини

Цікаві автостатті

Особенности выбора и ухода за шинами и дисками
Автовыкуп: почему это выгодно, что нужно знать
Усовершенствовать Ланос: аксессуары и комплектующие
Терміновий викуп автомобілів у Києві: швидке та зручне рішення для власників
Всі статті