Автовод

Робота кур’єром «Болт Фуд» – просто та вигідно

24.05.2021 р. в 13:19 | «AvtoVod»

Ще зовсім недавно ця професія вважалася непрестижною й не дуже шанованою. Сьогодні кур’єр служби доставки – одна з найпопулярніших і потрібних вакансій як серед роботодавців, так і охочих працевлаштуватися. Особливий інтерес до неї виник із введенням карантинних обмежень та локдаунів, під час яких безліч супермаркетів, кафе, ресторанів та інших підприємств харчування були змушені працювати на винос.

Громадяни швидко оцінили переваги такої послуги. Це і справді дуже зручно: не треба нікуди виходити та витрачати час, замовлення привезуть прямо додому. Дуже багато хто готовий користуватися подібними сервісами й надалі, але тільки за умови високої якості обслуговування. На жаль, далеко не у всіх компаній виходить налагодити процес таким чином, щоб залучити лояльних користувачів, завоювати ринок, стати лідером серед багатьох і дозволити своїм кур’єрам заробляти хороші гроші. Сервісу Bolt Food все вдалося. І це всупереч тому, що доставка їжі – абсолютно новий напрямок для компанії, яка спочатку заявила про себе як про службу виклику таксі. Сервіс «Болт Фуд» був запущений у серпні 2019 року. Через півтора року він став доступний у п’яти країнах, у тому числі в Україні.

Компанія не збирається зупинятися на досягнутому. Для тих, хто бажає добре заробляти, це гарна тенденція. Вони можуть приєднатися до Bolt Food та отримувати високий і стабільний дохід – основний або додатковий.

Що для цього потрібно

Зареєструватися кур’єром «Болт Фуд» на https://ua.bolt-ua.com/food дуже просто. Можна заповнити заявку на сайті, відправити фото документів на «Вайбер» або «Телеграм» чи самостійно передати їх в офіс. Співробітник компанії зв’яжеться з претендентом на роботу в найкоротший термін. Після цього новоспеченому кур’єру залишиться тільки пройти навчання, щоб познайомитися з додатком Bolt Food Courier та отримати фірмове обладнання, необхідне для доставки.

Працювати з «Болт Фуд» може кожен, хто бажає. Претенденту потрібно бути повнолітнім, мати всі потрібні документи, вільно говорити українською або російською мовою, володіти транспортним засобом. Доставляти їжу з кафе чи ресторанів можна пішим ходом, на велосипеді, скутері чи авто. Відсутність власного транспортного засобу – не перешкода. У мотопарку компанії знайдеться ТЗ для кожного кур’єра.

Переваги роботи з «Болт Фуд»

Швидка реєстрація – не єдина перевага сервісу. Серед інших позитивних моментів:

Порядок роботи надзвичайно простий. Активному кур’єру досить вийти онлайн і почекати, поки прийде замовлення. Його потрібно забрати в ресторані та, користуючись навігатором, доставити клієнту, натиснути в додатку «Завершити» – і кошти відразу надійдуть на баланс. Розмір заробітку безпосередньо залежить від активності кур’єра. Присвячуючи доставці замовлень навіть кілька годин у день, можна мати непоганий дохід. Якщо ж працювати активно й на постійній основі, гарантовано отримаєш суму, яка буде вищою за середню зарплату в регіоні. Спробувати варто! Співпраця з командою «Болт Фуд» може приносити не тільки додатковий дохід, але й задоволення.

Автоновини

11:49Стало відомо дату відкриття Подільсько-Воскресенського мосту в Києві
14:53Швидкісні ліміти на окремих вулицях: в Києві до 80 км/год, в Дніпрі - до 70
19:41Диагностика и ремонт двигателя в Турбо Дизель Сервис
14:25Найти подержанное авто: секреты выбора доступных вариантов
11:31Найти авто для приобретения: лучшие ресурсы и полезные фишки.
17:46Master Care Shop - магазин автокосметики та автохімії, високоякісні продукти для догляду за автомобілем
01:22Нова Hyundai Sonata програла битву кросоверам
17:50Як швидко і вигідно продати автомобіль в Житомирі
16:46Когда делать диагностику ходовой и зачем она нужна?
15:36Автовыкуп в городе Украинка
Всы автоновини

Цікаві автостатті

Особенности выбора и ухода за шинами и дисками
Автовыкуп: почему это выгодно, что нужно знать
Усовершенствовать Ланос: аксессуары и комплектующие
Терміновий викуп автомобілів у Києві: швидке та зручне рішення для власників
Всі статті