Інструменти для автосервісу

25.08.2020 г. в 14:14, «AvtoVod»

Професійний ремонт автомобілів вимагає від спеціалістів використання ручного, електричного чи пневматичного інструменту. Автосервіс – це вузькоспеціалізована механічна майстерня, тому багато складних операцій неможливо виконати без допомоги спеціального приладдя. Інструмент забезпечує високу точність проведення робіт і продуктивність праці. Він має бути надійним, безпечним і витримувати значне навантаження. Гідним варіантом для придбання є набори електроінструментів. Купівля комплекту є фінансово більш вигідною, ніж покупка інструменту по одиниці. Крім того, ви додатково отримуєте аксесуари, зручний кейс та офіційну гарантію від виробника.

Шурупокрут

Шурупокрут допоможе встановлювати чи викручувати шурупи, саморізи та інші види кріплень. Акумуляторні моделі дають підвищену мобільність і доступ до незручних місць. Також за їхньою допомогою можна виконувати свердлення отворів в листовому металі й пластику. Зазвичай інструмент має функцію реверсу, підсвітку робочої зони, регулювання швидкості й крутного моменту. Для автосервісів будуть актуальні моделі, які працюють від стисненого повітря.

Гайковерт

Гайковерти є незамінним інструментом в автомайстернях. Вони дозволяють швидко та без фізичних зусиль демонтувати та встановлювати болти, гвинти та кріплення різних діаметрів. На СТО часто використовують пневматичні моделі, які є безпечними, надійними та простими у використанні. Ударні гайковерти дозволяють демонтувати навіть міцно затягнуті й заіржавілі кріплення.

Кутова шліфмашина

Болгарки використовуються для різання листового чи сортового металу та шліфування поверхонь. Спеціальні зачисні диски дозволяють ефективно знімати стару фарбу з кузова автомобіля. Також за допомогою шліфмашин виконують зачищення зварних швів. Для проведення фінішних операцій використовують болгарки з полірувальними насадками.

Електроножиці по металу

Ножиці дозволяють робити акуратний прямий чи фігурний різ у листовому металі. За їхньою допомогою можна швидко й точно різати метал товщиною до 5 мм. За їх допомогою можна обережно та без ушкоджень розрізати тонкий метал товщиною від 0,5 мм.

Будівельний фен

Фени призначені для нагнітання холодного або нагрітого повітря. Від звичайного фена будівельний відрізняється тим, що може нагрівати повітря до + 650˚С і більше. Їх використовують для нагрівання металевих конструкцій, сушіння поверхонь, зняття шарів фарб та лаків, паяння металів. Пристрої мають можливість регулювання температури й швидкості потоку, захист від перегрівання, фільтрацію повітря.

Знімачі

Для знімання підшипників, стопорних кілець, опор, шківів і блоків спеціалісти застосовують спеціальні знімачі. Вони можуть бути механічними або гідравлічними. Сепараторні та внутрішні знімачі дозволяють без пошкоджень знімати підшипники та інші збірні елементи.

Шприци для змащення

Для нанесення мастил та змащень у важкодоступні місця виробляються спеціальні ручні й пневматичні шприци. За їхньою допомогою доставляють рідке чи густе змащення до недоступних частин механізмів.

Чем новый Range Rover Evoque покорил украинский рынок? В семействе британских внедорожников Evoque называют младшим братом, ведь он меньше всех по габаритам и доступнее по цене. В 2019 году на дорогах Украины появились внедорожники второго поколения, став одними из самых продаваемых в классе.
Встречайте обновленный Jaguar F-Type: рестайлинг 2020 года Jaguar F-Type называют самым красивым автомобилем бренда. Точеные линии кузова в сочетании с невероятной оптикой делают этот спорткар центром внимания на любой дороге.
Эксперты провели масштабное исследование «девяносто пятого» бензина По данным официальной статистики, доля белорусских бензинов в Украине в общем импорте достигла 80 процентов. Как известно, нефтеперерабатывающие заводы нашего соседа основательно модернизированы, и выпускают топливо стандарта Евро 5. Выходит, проблем с качеством быть не должно?
Дизельное топливо – какое качество на дорогих и дешёвых заправках? После кризисного «карантинного» падения, цены на топливо на украинских АЗС уверенно поползли вверх. При этом, что касается дизельного топлива, пока сохраняется весьма солидный разброс, достигающий 5 грн. на литре. А будет ли такой же разница в качестве топлива?
Электрическая революция: от Peugeot VLV – до Peugeot е-2008 Электрические двигатели использовались еще на заре появления автомобиля, однако тогда они уступили борьбу бензиновым моторам. Peugeot одни из первых взялся за изучение электропривода для автомобилей – это было еще в далеком 1902 году.
Ariya - первый 100% электрический кроссовер Nissan Nissan показала продолжателя дела Leaf. Встречайте первый электрический кроссовер марки — Nissan Ariya.
Новый Ford Bronko - «внедорожный воин» 21 века Ford спустя 31 год возродил рамный внедорожник Bronco. И это очень красиво.
Качество автомобильного газа улучшилось, но многие грешат «недоливом» Впервые за 2 года стоимость автомобильного газа достигла 50 процентов стоимости бензина, и продолжает повышаться. В некоторых сетях цена около 12 гривен за литр, что не очень радует владельцев авто с ГБО. Кроме того, некоторые компании лоббируют введение дополнительных пошлин на импортные газ и дизель.
WOG разыгрывает дом на колесах Закрытые границы – не проблема для настоящих путешественников. Наоборот, это прекрасная возможность узнать лучше родную страну.
Что такое «помеха справа» и как правильно пользоваться этим правилом «У тебя помеха справа была!», - такое взаимное обвинение часто можно услышать от водителей, попавших в ДТП на регулируемом перекрестке, при проезде «клумбы» или взаимном перестроении.
«Умные» шины – какую пользу получат потребители от сенсорной технологии Беспилотные автомобили, которым необходимо определять дорожные условия без участия человека, ставят соответствующие требования к шинам. Эксперт компании Nokian Tyres считает, что “умные” шины с подключенными к ним датчиками станут привычным явлением максимум через 5 лет.
Электромагнитные излучения создадут тяговую силу для электромобиля Pi Car Электромобили загрязняют окружающую среду даже больше, чем машины с двигателями внутреннего сгорания? Объединив международную команду ученых, компания Neutrino Energy Group решает задачу поиска возможностей обеспечения питания электромобилей будущего.