Інструменти для автосервісу

25.08.2020 г. в 14:14, «AvtoVod»

Професійний ремонт автомобілів вимагає від спеціалістів використання ручного, електричного чи пневматичного інструменту. Автосервіс – це вузькоспеціалізована механічна майстерня, тому багато складних операцій неможливо виконати без допомоги спеціального приладдя. Інструмент забезпечує високу точність проведення робіт і продуктивність праці. Він має бути надійним, безпечним і витримувати значне навантаження. Гідним варіантом для придбання є набори електроінструментів. Купівля комплекту є фінансово більш вигідною, ніж покупка інструменту по одиниці. Крім того, ви додатково отримуєте аксесуари, зручний кейс та офіційну гарантію від виробника.

Шурупокрут

Шурупокрут допоможе встановлювати чи викручувати шурупи, саморізи та інші види кріплень. Акумуляторні моделі дають підвищену мобільність і доступ до незручних місць. Також за їхньою допомогою можна виконувати свердлення отворів в листовому металі й пластику. Зазвичай інструмент має функцію реверсу, підсвітку робочої зони, регулювання швидкості й крутного моменту. Для автосервісів будуть актуальні моделі, які працюють від стисненого повітря.

Гайковерт

Гайковерти є незамінним інструментом в автомайстернях. Вони дозволяють швидко та без фізичних зусиль демонтувати та встановлювати болти, гвинти та кріплення різних діаметрів. На СТО часто використовують пневматичні моделі, які є безпечними, надійними та простими у використанні. Ударні гайковерти дозволяють демонтувати навіть міцно затягнуті й заіржавілі кріплення.

Кутова шліфмашина

Болгарки використовуються для різання листового чи сортового металу та шліфування поверхонь. Спеціальні зачисні диски дозволяють ефективно знімати стару фарбу з кузова автомобіля. Також за допомогою шліфмашин виконують зачищення зварних швів. Для проведення фінішних операцій використовують болгарки з полірувальними насадками.

Електроножиці по металу

Ножиці дозволяють робити акуратний прямий чи фігурний різ у листовому металі. За їхньою допомогою можна швидко й точно різати метал товщиною до 5 мм. За їх допомогою можна обережно та без ушкоджень розрізати тонкий метал товщиною від 0,5 мм.

Будівельний фен

Фени призначені для нагнітання холодного або нагрітого повітря. Від звичайного фена будівельний відрізняється тим, що може нагрівати повітря до + 650˚С і більше. Їх використовують для нагрівання металевих конструкцій, сушіння поверхонь, зняття шарів фарб та лаків, паяння металів. Пристрої мають можливість регулювання температури й швидкості потоку, захист від перегрівання, фільтрацію повітря.

Знімачі

Для знімання підшипників, стопорних кілець, опор, шківів і блоків спеціалісти застосовують спеціальні знімачі. Вони можуть бути механічними або гідравлічними. Сепараторні та внутрішні знімачі дозволяють без пошкоджень знімати підшипники та інші збірні елементи.

Шприци для змащення

Для нанесення мастил та змащень у важкодоступні місця виробляються спеціальні ручні й пневматичні шприци. За їхньою допомогою доставляють рідке чи густе змащення до недоступних частин механізмів.

Добровольное автострахование: что предлагают украинские страховщики Несмотря на продолжительный коронакризис, украинский рынок КАСКО демонстрирует стабильный рост, что выражается в ежегодном увеличении общего объема страховых платежей на 15–25%. Страховщики стараются поддерживать эту тенденцию, предлагая клиентам «гибкие» продукты с полезными опциями, изменяемыми условиями и современными инструментами для дистанционного взаимодействия.
Как оформить страховой полис ОСАГО онлайн в 2021 году Как должно уже быть известно автомобилистам в 2021-м году, что еще с 7 февраля 2018 года все украинские страховые компании, которые оформляют ОСАГО, обязаны продавать электронные полисы в режиме онлайн.
AD-ская смесь – половина рынка «мочевины» Adblue в Украине признана некачественной Эксперты Института потребительских экспертиз впервые провели исследование «мочевины» для дизельных авто. Половина из проверенных образцов оказались за гранью требований стандартов, и это плохие новости как для автомобилистов и владельцев грузовых автопарков, так и для пешеходов и жителей городов.
Внедорожник Mitsubishi Pajero Sport: функциональность и комфорт Mitsubishi Pajero Sport идеально подходит для езды в городских условиях и по загородным трассам. Автомобиль без проблем преодолевает любое бездорожье, поэтому станет незаменимым помощником в любой ситуации на дорогах.
Ситуация на рынке: каждый третий украинец без авто планирует его приобрести Согласно опросу, проведенному на OLX Авто, автомобилистами являются две трети взрослых украинцев, из них 69% пользуются машиной каждый день.
Индекс бензина 2021: где самое выгодное соотношение цены на топливо к средней зарплате? Команда аналитиков Picodi.com проследила, как изменились цены на топливо в первой половине 2021 г. относительно прошлого года, и подсчитала, сколько литров бензина могут купить украинцы на среднестатистическую заработную плату.
Эксперты проверили дизельное топливо и получили шокирующие результаты Чехарда с госрегулированием цен на топливо, и в целом отсутствие контроля над качеством нефтепродуктов, привели к значительному ухудшению ситуации на рынке.