Робота кур’єром «Болт Фуд» – просто та вигідно

24.05.2021 р. в 13:19, «AvtoVod»

Ще зовсім недавно ця професія вважалася непрестижною й не дуже шанованою. Сьогодні кур’єр служби доставки – одна з найпопулярніших і потрібних вакансій як серед роботодавців, так і охочих працевлаштуватися. Особливий інтерес до неї виник із введенням карантинних обмежень та локдаунів, під час яких безліч супермаркетів, кафе, ресторанів та інших підприємств харчування були змушені працювати на винос.

Громадяни швидко оцінили переваги такої послуги. Це і справді дуже зручно: не треба нікуди виходити та витрачати час, замовлення привезуть прямо додому. Дуже багато хто готовий користуватися подібними сервісами й надалі, але тільки за умови високої якості обслуговування. На жаль, далеко не у всіх компаній виходить налагодити процес таким чином, щоб залучити лояльних користувачів, завоювати ринок, стати лідером серед багатьох і дозволити своїм кур’єрам заробляти хороші гроші. Сервісу Bolt Food все вдалося. І це всупереч тому, що доставка їжі – абсолютно новий напрямок для компанії, яка спочатку заявила про себе як про службу виклику таксі. Сервіс «Болт Фуд» був запущений у серпні 2019 року. Через півтора року він став доступний у п’яти країнах, у тому числі в Україні.

Компанія не збирається зупинятися на досягнутому. Для тих, хто бажає добре заробляти, це гарна тенденція. Вони можуть приєднатися до Bolt Food та отримувати високий і стабільний дохід – основний або додатковий.

Що для цього потрібно

Зареєструватися кур’єром «Болт Фуд» на https://ua.bolt-ua.com/food дуже просто. Можна заповнити заявку на сайті, відправити фото документів на «Вайбер» або «Телеграм» чи самостійно передати їх в офіс. Співробітник компанії зв’яжеться з претендентом на роботу в найкоротший термін. Після цього новоспеченому кур’єру залишиться тільки пройти навчання, щоб познайомитися з додатком Bolt Food Courier та отримати фірмове обладнання, необхідне для доставки.

Працювати з «Болт Фуд» може кожен, хто бажає. Претенденту потрібно бути повнолітнім, мати всі потрібні документи, вільно говорити українською або російською мовою, володіти транспортним засобом. Доставляти їжу з кафе чи ресторанів можна пішим ходом, на велосипеді, скутері чи авто. Відсутність власного транспортного засобу – не перешкода. У мотопарку компанії знайдеться ТЗ для кожного кур’єра.

Переваги роботи з «Болт Фуд»

Швидка реєстрація – не єдина перевага сервісу. Серед інших позитивних моментів:

  • гнучкий графік роботи, який кур’єр визначає для себе сам. Можна розвозити замовлення цілий день, кілька годин увечері, у вихідні;
  • перелік ресторанів і спеціальних пропозицій, що постійно розширюється. Це дозволяє залучати нових клієнтів і отримувати достатню кількість замовлень;
  • щотижневі виплати, які надходять безпосередньо на рахунок кур’єра, комісія сервісу – 0%;
  • технічна підтримка впродовж 24 годин на добу.

Порядок роботи надзвичайно простий. Активному кур’єру досить вийти онлайн і почекати, поки прийде замовлення. Його потрібно забрати в ресторані та, користуючись навігатором, доставити клієнту, натиснути в додатку «Завершити» – і кошти відразу надійдуть на баланс. Розмір заробітку безпосередньо залежить від активності кур’єра. Присвячуючи доставці замовлень навіть кілька годин у день, можна мати непоганий дохід. Якщо ж працювати активно й на постійній основі, гарантовано отримаєш суму, яка буде вищою за середню зарплату в регіоні. Спробувати варто! Співпраця з командою «Болт Фуд» може приносити не тільки додатковий дохід, але й задоволення.

Цікаві автомобільні публікації

Особенности выбора и ухода за шинами и дисками При эксплуатации автомобиля одним из важных аспектов безопасности и производительности являются шины и диски. Эти два элемента несут на себе ответственность за сцепление с дорогой и комфорт вождения. При выборе шин необходимо обращать внимание на их тип, размер, сезонность и индексы нагрузки и скорости
Автовыкуп: почему это выгодно, что нужно знать Самое основное преимущество услуг по выкупу авто компаниями - это скорость продажи, при том, что владелец авто может получить за машину 95-97% от рыночной стоимости.
Усовершенствовать Ланос: аксессуары и комплектующие Chevrolet или Daewoo Lanos, который стал классикой своего сегмента, предлагает владельцам уникальную возможность дополнить свой автомобиль разнообразными аксессуарами и комплектующими. Существует несколько важных элементов, которые могут сделать ваш Ланос еще более стильным и функциональным – какие же?
Терміновий викуп автомобілів у Києві: швидке та зручне рішення для власників У світі постійно змінюються обставини, і іноді власники автомобілів знаходяться в ситуаціях, коли терміновий викуп стає єдиним виходом. У цьому контексті велику популярність отримав викуп авто в Києві. Однією з провідних компаній у цьому напрямку є "AvtoPride", яка пропонує широкий спектр послуг для власників транспортних засобів.
Новый Toyota Hilux: совершенство в каждой детали Toyota Hilux - икона надежности и мощи в мире пикапов. Тойота Хайлюкс от Сити Плаза продолжает легенду, предлагая выдающуюся производительность, внедорожные возможности и стильный дизайн.
Еволюція автомобільних двигунів: від перших бензинових до сучасних електричних систем Перші двигуни ДВС були з одним циліндром і, щоб зробити силовий агрегат потужнішим, доводилось збільшувати об'єм циліндра. Згодом стали досягати більшої потужності шляхом збільшенням кількості циліндрів.
Виды боковых зеркал Хороший обзор и безопасность во время езды или парковки — ключевые параметры, которые дают боковые зеркала. Более того, законодательно автомобиль не может ездить по дорогах общего пользования без этих комплектующих или с разбитым зеркальным полотном.
Амортизаторы для надежной дорожной уверенности от УКР ПАРТС Работоспособные амортизаторы автомобиля играют ключевую роль в обеспечении комфорта и безопасности во время движения. Автомобиль подвергается воздействию разнонаправленных сил, которые могут повлиять на его управляемость и стабильность.
Ще більший та потужніший: чим здивує оновлений пікап Mitsubishi L200? Нещодавно у Таїланді відбулась презентація шостого покоління легендарного пікапа L200. Він збудований на новій рамі, має сучасніший салон та потужніший двигун.
Автомобільний газ: «задують» чи «надують»? Експерти перевірили якість блакитного палива на АЗС.
Японські чи китайські мотоцикли Мотоцикли – транспорт впевнених у собі людей, що цінують свободу, відчуття польоту та швидкість. Надійні «залізні друзі» є у багатьох випадках незамінними, і реальність така, що не лише байкери, але й пересічні водії постають перед потребою придбати техніку, яка служитиме довго і якісно. І при цьому коштуватиме порівняно недорого – адже економічної кризи в країні оминути не вдається нікому.
Когда менять воздушный фильтр Фильтрующие элементы – детали, отвечающие за защиту и нормальное функционирование ДВС.

Більше новин