Робота кур’єром «Болт Фуд» – просто та вигідно

24.05.2021 г. в 13:19, «AvtoVod»

Ще зовсім недавно ця професія вважалася непрестижною й не дуже шанованою. Сьогодні кур’єр служби доставки – одна з найпопулярніших і потрібних вакансій як серед роботодавців, так і охочих працевлаштуватися. Особливий інтерес до неї виник із введенням карантинних обмежень та локдаунів, під час яких безліч супермаркетів, кафе, ресторанів та інших підприємств харчування були змушені працювати на винос.

Громадяни швидко оцінили переваги такої послуги. Це і справді дуже зручно: не треба нікуди виходити та витрачати час, замовлення привезуть прямо додому. Дуже багато хто готовий користуватися подібними сервісами й надалі, але тільки за умови високої якості обслуговування. На жаль, далеко не у всіх компаній виходить налагодити процес таким чином, щоб залучити лояльних користувачів, завоювати ринок, стати лідером серед багатьох і дозволити своїм кур’єрам заробляти хороші гроші. Сервісу Bolt Food все вдалося. І це всупереч тому, що доставка їжі – абсолютно новий напрямок для компанії, яка спочатку заявила про себе як про службу виклику таксі. Сервіс «Болт Фуд» був запущений у серпні 2019 року. Через півтора року він став доступний у п’яти країнах, у тому числі в Україні.

Компанія не збирається зупинятися на досягнутому. Для тих, хто бажає добре заробляти, це гарна тенденція. Вони можуть приєднатися до Bolt Food та отримувати високий і стабільний дохід – основний або додатковий.

Що для цього потрібно

Зареєструватися кур’єром «Болт Фуд» на https://ua.bolt-ua.com/food дуже просто. Можна заповнити заявку на сайті, відправити фото документів на «Вайбер» або «Телеграм» чи самостійно передати їх в офіс. Співробітник компанії зв’яжеться з претендентом на роботу в найкоротший термін. Після цього новоспеченому кур’єру залишиться тільки пройти навчання, щоб познайомитися з додатком Bolt Food Courier та отримати фірмове обладнання, необхідне для доставки.

Працювати з «Болт Фуд» може кожен, хто бажає. Претенденту потрібно бути повнолітнім, мати всі потрібні документи, вільно говорити українською або російською мовою, володіти транспортним засобом. Доставляти їжу з кафе чи ресторанів можна пішим ходом, на велосипеді, скутері чи авто. Відсутність власного транспортного засобу – не перешкода. У мотопарку компанії знайдеться ТЗ для кожного кур’єра.

Переваги роботи з «Болт Фуд»

Швидка реєстрація – не єдина перевага сервісу. Серед інших позитивних моментів:

• гнучкий графік роботи, який кур’єр визначає для себе сам. Можна розвозити замовлення цілий день, кілька годин увечері, у вихідні;
  • перелік ресторанів і спеціальних пропозицій, що постійно розширюється. Це дозволяє залучати нових клієнтів і отримувати достатню кількість замовлень;
  • щотижневі виплати, які надходять безпосередньо на рахунок кур’єра, комісія сервісу – 0%;
  • технічна підтримка впродовж 24 годин на добу.

Порядок роботи надзвичайно простий. Активному кур’єру досить вийти онлайн і почекати, поки прийде замовлення. Його потрібно забрати в ресторані та, користуючись навігатором, доставити клієнту, натиснути в додатку «Завершити» – і кошти відразу надійдуть на баланс. Розмір заробітку безпосередньо залежить від активності кур’єра. Присвячуючи доставці замовлень навіть кілька годин у день, можна мати непоганий дохід. Якщо ж працювати активно й на постійній основі, гарантовано отримаєш суму, яка буде вищою за середню зарплату в регіоні. Спробувати варто! Співпраця з командою «Болт Фуд» може приносити не тільки додатковий дохід, але й задоволення.

Чем новый Range Rover Evoque покорил украинский рынок? В семействе британских внедорожников Evoque называют младшим братом, ведь он меньше всех по габаритам и доступнее по цене. В 2019 году на дорогах Украины появились внедорожники второго поколения, став одними из самых продаваемых в классе.
Встречайте обновленный Jaguar F-Type: рестайлинг 2020 года Jaguar F-Type называют самым красивым автомобилем бренда. Точеные линии кузова в сочетании с невероятной оптикой делают этот спорткар центром внимания на любой дороге.
Эксперты провели масштабное исследование «девяносто пятого» бензина По данным официальной статистики, доля белорусских бензинов в Украине в общем импорте достигла 80 процентов. Как известно, нефтеперерабатывающие заводы нашего соседа основательно модернизированы, и выпускают топливо стандарта Евро 5. Выходит, проблем с качеством быть не должно?
Дизельное топливо – какое качество на дорогих и дешёвых заправках? После кризисного «карантинного» падения, цены на топливо на украинских АЗС уверенно поползли вверх. При этом, что касается дизельного топлива, пока сохраняется весьма солидный разброс, достигающий 5 грн. на литре. А будет ли такой же разница в качестве топлива?