Робота кур’єром «Болт Фуд» – просто та вигідно

24.05.2021 г. в 13:19, «AvtoVod»

Ще зовсім недавно ця професія вважалася непрестижною й не дуже шанованою. Сьогодні кур’єр служби доставки – одна з найпопулярніших і потрібних вакансій як серед роботодавців, так і охочих працевлаштуватися. Особливий інтерес до неї виник із введенням карантинних обмежень та локдаунів, під час яких безліч супермаркетів, кафе, ресторанів та інших підприємств харчування були змушені працювати на винос.

Громадяни швидко оцінили переваги такої послуги. Це і справді дуже зручно: не треба нікуди виходити та витрачати час, замовлення привезуть прямо додому. Дуже багато хто готовий користуватися подібними сервісами й надалі, але тільки за умови високої якості обслуговування. На жаль, далеко не у всіх компаній виходить налагодити процес таким чином, щоб залучити лояльних користувачів, завоювати ринок, стати лідером серед багатьох і дозволити своїм кур’єрам заробляти хороші гроші. Сервісу Bolt Food все вдалося. І це всупереч тому, що доставка їжі – абсолютно новий напрямок для компанії, яка спочатку заявила про себе як про службу виклику таксі. Сервіс «Болт Фуд» був запущений у серпні 2019 року. Через півтора року він став доступний у п’яти країнах, у тому числі в Україні.

Компанія не збирається зупинятися на досягнутому. Для тих, хто бажає добре заробляти, це гарна тенденція. Вони можуть приєднатися до Bolt Food та отримувати високий і стабільний дохід – основний або додатковий.

Що для цього потрібно

Зареєструватися кур’єром «Болт Фуд» на https://ua.bolt-ua.com/food дуже просто. Можна заповнити заявку на сайті, відправити фото документів на «Вайбер» або «Телеграм» чи самостійно передати їх в офіс. Співробітник компанії зв’яжеться з претендентом на роботу в найкоротший термін. Після цього новоспеченому кур’єру залишиться тільки пройти навчання, щоб познайомитися з додатком Bolt Food Courier та отримати фірмове обладнання, необхідне для доставки.

Працювати з «Болт Фуд» може кожен, хто бажає. Претенденту потрібно бути повнолітнім, мати всі потрібні документи, вільно говорити українською або російською мовою, володіти транспортним засобом. Доставляти їжу з кафе чи ресторанів можна пішим ходом, на велосипеді, скутері чи авто. Відсутність власного транспортного засобу – не перешкода. У мотопарку компанії знайдеться ТЗ для кожного кур’єра.

Переваги роботи з «Болт Фуд»

Швидка реєстрація – не єдина перевага сервісу. Серед інших позитивних моментів:

• гнучкий графік роботи, який кур’єр визначає для себе сам. Можна розвозити замовлення цілий день, кілька годин увечері, у вихідні;
  • перелік ресторанів і спеціальних пропозицій, що постійно розширюється. Це дозволяє залучати нових клієнтів і отримувати достатню кількість замовлень;
  • щотижневі виплати, які надходять безпосередньо на рахунок кур’єра, комісія сервісу – 0%;
  • технічна підтримка впродовж 24 годин на добу.

Порядок роботи надзвичайно простий. Активному кур’єру досить вийти онлайн і почекати, поки прийде замовлення. Його потрібно забрати в ресторані та, користуючись навігатором, доставити клієнту, натиснути в додатку «Завершити» – і кошти відразу надійдуть на баланс. Розмір заробітку безпосередньо залежить від активності кур’єра. Присвячуючи доставці замовлень навіть кілька годин у день, можна мати непоганий дохід. Якщо ж працювати активно й на постійній основі, гарантовано отримаєш суму, яка буде вищою за середню зарплату в регіоні. Спробувати варто! Співпраця з командою «Болт Фуд» може приносити не тільки додатковий дохід, але й задоволення.

Добровольное автострахование: что предлагают украинские страховщики Несмотря на продолжительный коронакризис, украинский рынок КАСКО демонстрирует стабильный рост, что выражается в ежегодном увеличении общего объема страховых платежей на 15–25%. Страховщики стараются поддерживать эту тенденцию, предлагая клиентам «гибкие» продукты с полезными опциями, изменяемыми условиями и современными инструментами для дистанционного взаимодействия.
Как оформить страховой полис ОСАГО онлайн в 2021 году Как должно уже быть известно автомобилистам в 2021-м году, что еще с 7 февраля 2018 года все украинские страховые компании, которые оформляют ОСАГО, обязаны продавать электронные полисы в режиме онлайн.
AD-ская смесь – половина рынка «мочевины» Adblue в Украине признана некачественной Эксперты Института потребительских экспертиз впервые провели исследование «мочевины» для дизельных авто. Половина из проверенных образцов оказались за гранью требований стандартов, и это плохие новости как для автомобилистов и владельцев грузовых автопарков, так и для пешеходов и жителей городов.
Внедорожник Mitsubishi Pajero Sport: функциональность и комфорт Mitsubishi Pajero Sport идеально подходит для езды в городских условиях и по загородным трассам. Автомобиль без проблем преодолевает любое бездорожье, поэтому станет незаменимым помощником в любой ситуации на дорогах.
Ситуация на рынке: каждый третий украинец без авто планирует его приобрести Согласно опросу, проведенному на OLX Авто, автомобилистами являются две трети взрослых украинцев, из них 69% пользуются машиной каждый день.
Индекс бензина 2021: где самое выгодное соотношение цены на топливо к средней зарплате? Команда аналитиков Picodi.com проследила, как изменились цены на топливо в первой половине 2021 г. относительно прошлого года, и подсчитала, сколько литров бензина могут купить украинцы на среднестатистическую заработную плату.
Эксперты проверили дизельное топливо и получили шокирующие результаты Чехарда с госрегулированием цен на топливо, и в целом отсутствие контроля над качеством нефтепродуктов, привели к значительному ухудшению ситуации на рынке.